Nominujte svou zástupkyni či svého zástupce do soutěže Zlatá karabina 2021.

Máte ve své škole zástupkyni nebo zástupce ředitele, který by si zasloužil velké uznání a ocenění? Nominujte je do soutěže o nejlepšího zástupce ředitele školy Zlatá karabina pro rok 2021.

Nominovat můžete do 19. září 2021. Vítěze vyhlásíme 2. 11. 2021 v rámci konference „Zástupce ředitele v hlavní roli

Aktuální situace ve školství může být vyčerpávající pro všechny zúčastněné strany. Jsme rádi, že díky soutěži si ředitelé, zřizovatelé či další přátelé školy udělají čas a zamyslí se nad tím, co se povedlo, co všechno škola dokázala i jak je práce zástupců důležitá.

Vítězkou minulého ročníku se stala Pavlína Maňasová ze ZŠ a MŠ Frenštát p. Radhoštěm. Kolegové ocenili její nezdolný elán a aktivitu. Obdivovali, jak pohodové prostředí vytváří jak pro učitele, tak pro žáky, kteří ji mají rádi. Také proto, že si dokáže udělat legraci i sama ze sebe.

Máte kolem sebe někoho inspirativního, kdo by si takové ocenění zasloužil? Udělejte mu radost. Nominovat mohou ředitelé, pedagogické sbory, zřizovatelé a rodičovská veřejnost, a to do 19. září 2021. Vítěze vyhlásíme 2. listopadu 2021 na odborné konferenci „Zástupce ředitele v hlavní roli“.

Děkujeme také partnerům soutěže, že si uvědomují celkový význam, jaký Zlatá karabina do oblasti školství přináší, a dávají ji plnou podporu.

Zdroj: Redakce Řízení školy