Máte ve své škole zástupkyni nebo zástupce ředitele, který by si zasloužil velké uznání a ocenění? Nominujte je do soutěže o nejlepšího zástupce ředitele školy Zlatá karabina pro rok 2021.

Aktuální situace ve školství může být vyčerpávající pro všechny zúčastněné strany. Jsme rádi, že díky soutěži si ředitelé, zřizovatelé či další přátelé školy udělají čas a zamyslí se nad tím, co se povedlo, co všechno škola dokázala i jak je práce zástupců důležitá.

Vítězkou minulého ročníku se stala Pavlína Maňasová ze ZŠ a MŠ Frenštát p. Radhoštěm. Kolegové ocenili její nezdolný elán a aktivitu. Obdivovali, jak pohodové prostředí vytváří jak pro učitele, tak pro žáky, kteří ji mají rádi. Také proto, že si dokáže udělat legraci i sama ze sebe.

Máte kolem sebe někoho inspirativního, kdo by si takové ocenění zasloužil? Udělejte mu radost. Nominovat mohou ředitelé, pedagogické sbory, zřizovatelé a rodičovská veřejnost, a to do 19. září 2021. Vítěze vyhlásíme 2. listopadu 2021 na odborné konferenci „Zástupce ředitele v hlavní roli“.

Veškeré informace naleznete na zlatakarabina.cz.

Zdroj: Redakce Řízení školy